Castrol ulja za motocikle

 • CASTROL 4T POWER 1 RACING 10W50/ 1L

  1,026.00 din

  Castrol Power Racing 4T 10W/50 je potpuno sintetičko četvorotaktno motorno ulje.Omogucava dodatno iskorišćenje motora tako što izvlači više snage, što omogućava bolje ubrzanje.
  Razvijeno je na temelju Castrol Trizone Technology® što znači da se isto ulje koristi za motor, spojku i menjač i na taj način se sprečava proklizavanje mokre spojnice. Preporučije se za sve savremene četverotaktne motore koji zahtevaju upotrebu ulja po specifikaciji SAE 10w/50, API SJ, JASO MA.

  Specifikacije :
  API SJ
  JASO MA

  * cena je sa uključenim PDV-om

 • CASTROL 4T POWER 1 10W40/ 1L

  845.00 din

  Power 1 4T 10W-40 je vrhunsko polusintetičko motorno ulje za četvorotaktne motore razvijeno s ciljem osiguranja najveće snage motora pri najvećim opterećenjima. Formulacija Castrol Power 1 4T 10W-40 omogućava smanjivanje gubitka snage motora . Preporučuje se za sve savremene četvorotaktne motore koji zahtevaju upotrebu ulja prema zadanim specifikacijama.
  Zadovoljava specifikacije: API SJ, JASO MA2.

  * cena je sa uključenim PDV-om

 • CASTROL 2T POWER 1 RACING/ 1L

  1,022.00 din

  Castrol Power Racing 2T je potpuno sintetičko ulje za moderne pojačane dvotaktne brze motore koji se odlikuju velikom brzinom obrtanja. Njegova brzo sagorevajuća formula s visokim parametrima zaštite omogućava ostvarivanje maksimalne snage čak i u potpuno tuniranim motorima.
  Poboljšava reakciju na otvaranje dizne, što dovodi do poboljšanja ubrzanja i garantuje najbolje performanse pri ekstremnoj vožnji. Castrol Power 1 Racing 2T je ulje pogodno za sve savremene dvotaktne motore, kako evropskih tako i japanskih prouzvođača.

  Specifikacije :
  JASO FD
  ISO EGD
  API TC

  * cena je sa uključenim PDV-om

 • CASTROL 2T / 1L CRVENI

  588.00 din

  Castrol 2T je savremeno mineralno motorno ulje za dvotaktne motore i skutere. Nizak nivo pepela osugurava čistoću i zaštitu motora kroz njegov celi vek trajanja. Proporcija benzina i ulja je najviše 50:1, isključivo prema preporuci proizviđača motora.

  * cena je sa uključenim PDV-om